Kalo tek përmbajtja

SHKOLLË E AUTORIT TË KAMIONIT ALPHA

TRAJNIMI CDL NË
ZONA METROPOLITAN I CIKAGOS

Autoshkolla Alpha Truck Special Dimërore

Speciale dimërore

Jepini vetes dhuratën e jetës këtë sezon dimëror me një karrierë të re emocionuese. Thirrni (630) 628 1111- për detajet e kursit dhe çmimin.

Kursi 160 orësh i klasës A 3499 dollarë

PROGRAMET TRAJNUESE CDL

CDL KLASA A

A Klasa A CDL i lejon drejtuesit e kamionëve të përdorin mjete motorike traktor-rimorkio, të tilla si kombinime kamionësh dhe rimorkiosh, duke përfshirë rimorkio të dyfishta, rimorkio të trefishta dhe autobusë traktor-rimorkio.

CDL KLASA B

A Klasa B CDL i lejon drejtuesit e kamionëve të përdorin kamionë hale, autobusë dhe kamionë të drejtë.

A po kërkoni? zgjidhje trajnimi të korporatës? A keni nevojë për të përditësoni CDL-në tuaj, ose duhet një kurs rifreskues? Ne mund te te ndihmojme.

Vlerësuar me 5.0 në Google

5.0 ⭐⭐⭐⭐⭐

⭐ Shkruani një koment

ndihmë fleksibël financiare për programin tuaj të trajnimit CDL

FILLO TË BËSH MË SHUMË PARA ME NJË LICENCË CDL

PATENTË SHOFER TREGTARE

Shkolla e drejtimit të kamionëve Alpha është një shkollë CDL prestigjioze që i shërben Zona Metropolitane e Çikagos vendosur në mënyrë të përshtatshme në Addison, Illinois. Ne ofrojmë trajnim profesional për shofer kamioni dhe një program unik trajnimi të specializuar CDL, i krijuar për të përgatitur studentët për të marrë ato patentë shoferi komercial (CDL).

PAGA SHOFER KAMIONI

Programi ynë i trajnimit CDL u jep drejtuesve të rinj CDL përvojë dhe njohuri për të marrë punën e drejtimit të kamionit të ëndrrave të tyre. Në rajonin e Çikagolandit, paga e një shoferi kamioni varion nga 53,000 deri në 69,000 dollarë në vit, sipas agjencive lokale të rekrutimit si p.sh. Salary.com, Explorer i Karrierës, Rekrutuesi i zinxhiritdhe Me të vërtetë.

MUNGESËS SHOFER KAMIONI

Aktualisht, industria e transportit po përjeton një zhvillim të madh mungesa e shoferit të kamionit. Sektori industrial i Addison përfshin industrinë e transportit, duke përbërë një përqindje të madhe të tregut të përgjithshëm të punës. Për shkak të këtyre kushteve, shoferët e rinj janë një mall i nxehtë dhe i pakët.

⭐ Do të jeni në kërkesa të larta pas diplomimit

Options Opsione fleksibile të pagesës

Options Opsione të shumta shkollimi në dispozicion

⭐ Trajnim një për një

Instruktorë me përvojë, profesionistë dhe të përkushtuar

BËNI TESTIN TUAJ FALAS PRAKTIKË PËR CDL!

NE TRAJNOJMË TË GJITHË Zona e metrosë së Çikagos

KLASAT CDL NË CHICAGO IL

MJETET MOTORIKE TREGTARE

Shkolla e drejtimit të kamionëve Alpha u shërben me krenari nxënësve nga Rajoni i Çikagolandit. Klasat tona CDL do t'ju mësojnë bazat themelore të funksionimit të a automjet komercial me motor. Klasat tona CDL do t'ju mësojnë standardet e drejtimit të sigurtë. Studentët do të praktikojnë manovra aftësish, do të mësojnë se si të kryejnë një inspektim para udhëtimit dhe do të marrin udhëzime të individualizuara prapa timonit nga instruktorët tanë të certifikuar nga shteti.

KLASE TRAJNIMI TË SPECIALIZUARA për CDL

Për shumë vite, instruktorët në Alpha kanë trajnuar shoferë nga Zona e Çikagos! Ne kemi krijuar një program trajnimi shumë të personalizuar duke përdorur njohuritë që kemi marrë gjatë viteve për t'u siguruar që studentët të jenë gati për testin e aftësive CDL dhe të kenë sukses të kalojnë provimin e tyre CDL!

Qëllimi ynë është që studentët tanë të kalojnë trajnimin CDL dhe t'i bashkohen fuqisë punëtore të Addison. Kompani të shumta me bazë Addison janë në kërkim të drejtuesve të rinj.

SHKOLLË E AUTORIT TË KAMIONIT TË CHICAGO-s

PSE TË ZGJEDHNI SHKOLLA CHICAGO CDL?

At Shkolla CDL e Çikagos wPërpiqemi të shkojmë më lart dhe përtej, duke i pajisur studentët tanë me mjetet e nevojshme për të marrë punën e ëndrrave të tyre.

Ekipi ynë kupton kompleksitetin e jetës së përditshme dhe vështirësitë e karriera në tranzicion. Për këtë arsye, ne ofrojmë një orar fleksibël. Në shkollën e drejtimit të kamionëve Addison, studentët tanë kanë përfitimin e:

⭐ Trajnim në objektin tonë 275,000 sq. Pjesa më e madhe në shtetin e Illinois

⭐ Simulator i një lloji, më i fundit i drejtimit

⭐ Instruktorët dhe stafi janë miqësorë, të ditur dhe shumëgjuhësh

⭐ Mësim në klasë, praktikë praktike

Prices Çmimet më të mira në rajon

⭐ Orar fleksibël

Merrni CDL-në tuaj nga shkolla jonë profesionale e drejtimit të kamionëve

TRAJNIM SHOFER NË NIVEL HYRËS

Shkolla e drejtimit të kamionëve Alpha ofron trajnime CDL për drejtuesit e rinj me përvojë zero. Takohemi Kërkesat ELDT dhe mund të ofrojë udhëzime të thelluara për studentët në tërësi Zona Metropolitane e Çikagos.

CHICAGO, ILLINOIS UDHËZIMET E VJESËSISË

Hipni në I-355 N në Woodridge nga Lemont Rd dhe 75th St
5 minuta (2.4 mi)

Ndiqni I-355 N në US-20 E/W Lake St në Addison. Merrni daljen 31 nga I-355 N
14 minuta (15.1 mi)

Vazhdoni në US-20 E/W Lake St deri në destinacionin tuaj në Addison Township
3 minuta (1.0 mi)

Shkolla e drejtimit të kamionëve Alpha 1250 W Lake St, Addison, IL 60101

PYETJE MË TË SHPESHTA

Pyetja juaj nuk është këtu?

KERKON PUNË TË DREJTËSISË KAMIONI?

LIDHJET TONA JANË TË THELLË, SHIKONI KOMPANITË E KAMIONIT MË POSHTË!

MERRNI LETËN E SHOFERIT TREGTARE SOT!

FILLO TANI BËNI MË SHUMË

⭐⭐⭐⭐⭐

Shkolla me 5 Yje

Mbi 400 komente të Google

Thirr 2 Veprim-Fillo-Tani
Thirrni 2 Action-Make-More